Totalt antall sidevisninger

onsdag 1. juni 2011

Onsdag 01. Juni

Reisefeberen har tatt tak i kroppen. I morgen sitter jeg på flyet ned til Oslo. Der skal jeg tilbringe en dag før jeg tar turen videre til Portugal for å se Norge bli ydmyket av Portugisiske fotballstjerner. Jeg hater å fly, er rett og slett livredd! Sist jeg fløy var da jeg var i min tante og onkels bursdag og da ble jeg selvfølgelig sittende mellom to litt eldre damer. Jeg prøvde å virke rolig, å kul men det varte ikke lengre enn til kapteinen hadde startet flygemaskinen. Svetten begynner å renne, og jeg kliper fast i det jeg finner å klipe i. Og selvfølgelig kliper jeg fast i armen til den ene damen. Hun kunne fortelle meg at hun ikke likte å fly selv, men når hun så hvor redd jeg var hjalp det henne til å glemme flyskrekken sin. Dama lo jo fra Evenes og helt til hun gikk ut av flyplassen i Trondheim. Så i morgen er planen min å helle inn på et par liter øl før avreise. Mulig det kan bli irriterende for de rundt meg når jeg sitter drita full og synger Alt for Norge så flyet rister. Men så lenge jeg slipper å sitte å være redd, driter vel jeg i hva de andre synes.

Flyet til Portugal går ikke før Fredag, så jeg får en natt i Oslo før avreise. Da min kjære mamma spurte hva jeg hadde tenkt å gjøre i Oslo, kunne jeg fortelle henne at jeg skulle ta med telt og sovepose og campe i Kongeparken en natt. Det ble ikke særlig populært.
Så det slo jeg i fra meg, men selvfølgelig kom jeg på en mye bedre ide!
Nå når skjegget er blitt såpass langt og rufsete kan jeg jo være uteligger i Oslo for en natt.
Tanken er fristende nå, men jeg får se det an når jeg kommer ned dit. Det ville iallefall blitt mye morsomt å skrive om i bloggen. En ting som er sikkert er at det nye kameraet mitt skal være med. Og jeg skal lage en god del videoer til bloggen under reisen.

Jeg kan vel ikke la være å skrive om litt skjegg i dag heller.
I dag var jeg som vanlig innom ICA for å kjøpe lunsj. Da jeg kommer til kassen blir jeg ikke møtt med det vanlige "hei." Nei for i kassen sitter kjæresten til en tidligere kolega av meg.
Og det høflige "hei" ble byttet ut med et litt hånlig "God jul!" Først trodde jeg hun hadde vært borte i ølhylla og luktet litt på ølflaskene, men så slo det meg. Skjegget selvfølgelig,skjegget!
Hun syntes jeg så ut som en bums, og hun satt bare å lo for hun var jo vant til å se meg glattbarbert og fin. Vel,vel jenta mi! Den tiden er over, så bli vant med det! Den nybarberte barnerumpen er byttet ut med en hårete mann med stor M! Da jeg kom opp på kontoret i lunsjen er det jo ofte mine medarbeidere slenger en kommentar om skjegget eller to.
Men i dag var de virkelig i fyr og flamme. " Parkerte du kamelen utfor hær?" "Tror ikke du får bli med flyet, og hvis du forlater Norge slipper du nok aldri tilbake." "Grunnen til at så mange har sluttet i det siste, er fordi de fikk nerveproblemer. De var redd du skulle sprenge alt til helvette!" Slike komentarer må jeg leve med i skjegghverdagen min.
Jeg er ikke typen til å ta meg nær av det, og jeg vet at de er glad i meg.
Grunnen til at de kommer med disse kommentarene, heter sjalusi!
De er sjalu på en singel, skjeggete mann i sin beste alder! Mens de må sitte hjemme Lørdagskveld,etter lørdagskveld med sine sure gamle kjerringer, er skjeggen ute på byen å drikker øl! Mens de blir kommandert til å vaske,støvsuge,rydde og alle de grusomme tingene, kan skjeggen sitte forran tvn, ta seg en snus og klø seg i rumpa!
Så bare kom med komentarene dere, hvis det får dere til å føle dere bedre.
Jeg skal tenke på dere når jeg sitter å nyter en kald øl i varme Portugal=)

Til slutt i dag vil jeg komme med noe nytt i bloggen.
Det er på tide å kjøre i gang en konkuranse for mine trofaste følgere.
Premien denne gang er en limited edition t-skjorte. Dette er en meget ekslusiv t-skjorte, som bare finnes i 5 eksemplarer. Jeg har selvfølgelig både dame og herre modeller.

Dagens konkuranse er følgende:
Nevn en positiv,eller en negativ ting med skjegg!
Jeg vil kåre den jeg liker best i morgen tidlig klokken 12.00 og vinneren vil bli kontaktet!
Konkuransen gjelder bare mine følgere, så er du ikke følger er det bare å bli det!

Lykke til!2 kommentarer:

  1. Beste med ordentlig skjegg må jo være at du kan enten farge det grått, eller hiv masse støv i det, og dermed kunne få dæ ekstrajobb som julenisse :)

    SvarSlett
  2. Det beste med skjegg e jo at man slepp å barbere sæ! E jo et evig stress å myte barbere sæ i tide og utide!
    Det verste me skjegg e vel at det sett sæ mye rart i det etter måltider etc som d ikke alltid e like lett å se eller legge merke til!

    SvarSlett