Totalt antall sidevisninger

tirsdag 31. mai 2011

Ikke alle kan være like heldige med skjegget!


Tirsdag 31. Mai

I går kveld tikket det inn en e-mail fra "Gutt 22", som hadde lest bloggen min.
Den unge mannen har et problem,
og han valgte derfor å spørre The Beard Man om råd.

Jeg siterer problemstillingen hans.


Hei, jeg er en gutt på snart 22 år som nesten ikke har noe skjeggvekst bortsett fra litt bart.Er dette normalt,eller er det noe gærnt med meg hormonelt? Faren min har normal skjeggvekst og til og med lillebroren min har mer enn meg. Nesten alle kompisene har nesten full skjegg,skjønner ikke hvorfor det vokser så lite hos meg.
Kroppsmesig er jeg normal og har hårvekst i skrittet og
under armene,men skjegget ser ikke ut til å komme. Håper du kan hjelpe meg med problemet mitt. Jeg føler meg utstøtt, alene og trist.Kjære Mann 22!

Når man får en slik hendvendelse,
ønsker man selvfølgelig å hjelpe så godt man kan.
Jeg satte meg straks ned for å finne en god løsning for deg,
slik at du får livet ditt tilbake.

Jeg velger å sammenligne deg med en larve som hele livet har gledet seg til å bli sommerfugl, men så plutselig oppdager du at det ikke er vinger på ryggen når du kommer ut av puppen. Du blir sittende på bakken og se opp på de tidligere larve vennene dine, som flyr rundt med vakre vinger.

Det er klart alle menn har et brennende ønske om å gro skjegg.
Ikke alle velger å gjøre det, men jeg tror at alle vil ha følelsen av at de kan om de vil. Så jeg forstår din frustrasjon.
Jeg kunne begynt å ramse opp en masse lure knep for å få skjegget
til å gro. Men av egne erfaringer er det svært få som fungerer.
Jeg har selv slitt med lite skjeggvekst, og i den tiden prøvde jeg det meste. Ikke før etter militæret begynte skjegget å gro. Jeg tror det kommer av at når man barberer seg hver dag vil til slutt skjegget gro ut. Om teorien stemmer er jeg usikker på, så jeg vil ikke anbefale deg å bruke timevis hver dag på barbering. Det kommer bare til å bli ubehagelig og vondt i lengden.

Nei, kjære mann 22 jeg vil du skal fokusere på det positive.
For jeg har alltid vært en som klarer å se det positive i ting.
Selv om man har det ille, er det alltid noen som har det værre.
La meg gi meg et eksempel.

Du har vært ute på en helaften på byen, og etter desperat jakt etter noe ferskt rypekjøtt får du snøret i bånn.
Dagen etter våkner du,og du aner ikke hvor du er og hva som har skjedd. Du ligger i en seng, og du titter forsiktig rundt deg. Plutselig skvetter du til! Ved din høyre side ligger det noe som kan minne om en brukt mopp, med pupper og bein. Ja til å med den sure mopp lukta svir i nesa når du får pusten tilbake etter sjokket. Etter noen minutter kommer det glimt fra gårsdagen, og du kunne ikke huske å ha prøvd å sjekke opp det trollet du nå ligger ved siden av.
Det siste du husker var at du i ølbrillene dine fikk øye på en sexbombe av ei
dame som du bare måtte prate med. Etter å ha dratt det berømte "vil du bli
med å se på frimerkesamlinga mi?" sjekketrikset ender du opp med en het natt med det du tror den fineste dama på to bein. I det tankene flyr gjennom hodet ditt våkner beistet du ligger ved siden av. Du vet ikke helt om du skal rive med
deg klærne og springe for livet, eller om du skal spille dø. Når moppen får samlet med seg alle valkene,og stablet seg på beina er du sikker på at din siste time er kommet. Hun går ut av rommet, og du velger å ta fluktruten ut av vinduet. Du håper på å aldri se henne igjen, og at ingen får vite om det. Men når det litt senere på dagen begynner å tikke inn meldinger fra kompiser som lurer på om det ble nå hvalfangst i går, skjønner du at du er ille ute. Det er i slike
stunder du skal tenke, DET ER ALLTID NOEN SOM HAR DET VÆRRE! Tenk bare på barna i Afrika som jeg pleier å si.

Du må se det positive i skjeggsituasjonen din.
Du slipper å barbere deg hver morgen, for mange er det et ork og slit. Du kan lett inngå veddemål som å spare skjegg i ett år, dette vil jo ikke medføre noe forskjell i livet ditt. Og tro det eller ei, men damer liker faktisk ikke skjegg så godt som vi menn. Selv om det virker veldig bra og mandig med skjegg er det alltid negative sider med det. For som de sier "gresset er ikke grønnere på den andre siden." Du må tørre å være deg selv, og for alt du vet hadde du ikke kledd skjegg en gang. Når jeg satt på nett og lette etter gode råd kom jeg over en del bilder av noen skjeggete menn som absolutt ikke skulle hatt skjegg i det hele tatt. Jeg håper bildene kan muntre deg litt opp og få deg på litt andre tanker.
Neste gang du føler deg nedfor på grunn av det manglende skjegget ditt, får du ta turen inn på bloggen min å titte over disse bildene en gang. Det vil nok få deg til å prise deg lykkelig for at du ikke har skjegg.


Mvh. The Beard Man!;)


2 kommentarer:

  1. Får bare beklage at skriften ble og oppsettet ble en smule kaotisk!

    SvarSlett
  2. Litt kaotisk d oppsette ja,men du verden så artig d e å læs bloggen din :)
    Klæmz

    SvarSlett