Totalt antall sidevisninger

onsdag 11. mai 2011

Da var det onsdag! Dagen begynte ikke særlig bra. Da jeg trøtt og jævlig skulle hive meg i bilen og kjøre til selveste byen fra Kjeldebotn kl 05.40 i morges oppdaget jeg at bilvinduet hadde stått på vidt gap over natten. Det hadde heldigvis ikke regnet, men den forferdelige ku-dritt stanken hadde fått godgjøre seg i bilen over natten. Jeg tenkte den kom til å forsvinne så snart vi hadde passert Kjeldebotn skiltet, men neida! Lukta fulgte oss helt til byen, og da jeg skulle levere arvingen i barnehagen merket jeg at barnehagetantene gryntet litt på nesa da vi kom inn. Lukta sitter faktisk igjen i bilen enda, enda jeg har luftet i hele dag. Nesten så ille var det at jeg vurderte å fyre opp en 20-pakning Marlboro, selv om jeg hater røyk. Heldigvis gikk humøret opp igjen da jeg fikk høre på radioen at en 61 år gammel mann var blitt tatt for å onanere i Europris butikker. Til politiet har mannen forklart at han ble seksuelt opphisset av damerumper. Si meg, har du ikke internet mann?! Jeg har selv vært et par ganger på Europris her i byen, og kan ikke akkurat skryte av at jeg så så mange strøkne damerumper. Når folk sier til meg at jeg er tullete som skal spare skjegget i et år og at på til blogge om det , mener jeg at det er en mye bedre hobby enn å dra rundt å runke i butikkene!

Litt senere på dagen så jeg tilfeldigvis en forside på en eller annen avis som lå i butikken. Der var det avbildet enn gammel mann på 80 år som var god for ca. 4 milliarder. Med overskriften, jeg skal bruke opp pengene før jeg dør. Tenk dere for et liv den gamle mannen skal leve de siste årene. La oss si han lever i 4 år til. Det betyr at han må bruke en milliard i året! "Det er mye øl og damer!" var det første jeg tenkte. Klart det må nok gå en million eller to i Viagra å i den alderen. Når vi nå er inne på nyheter fikk jeg også med meg at Stella Moangi ikke kom til finalen. Skal jeg være ærlig så digget jeg sangen, og jeg er uenig med de som mener vi bare skal sende Norske bidrag som en tulling i bunad som spiller på fele, eller en gammel rynkete Jahn Teigen som synger om hvor mange mil han har gått. Nei Norge er et land for alle, og hvis det skal være greit å ha Norske idretts stjerner som han N`dure, eller hvem det nå måtte være,  så må vi vel tåle at vi sender en mørkhudet kvinne for å representere oss i Grand Prix.(selv om teksten kanskje var litt enkel.)
 Når vi er inne på mørkhudet, så var jeg å tok min første solariums time på veldig lenge idag. Og det må jeg si, det var som å ligge i et romskip! En masse knapper, og lys, ja til og med et stereoanlegg med sub. Etter drøyt ti minutter ble jeg så svett i rompa at jeg fant ut jeg skulle prøve å stille opp vifta litt. Tror dere jeg skvatt da det plutselig sprutet en masse vann ned på meg! Men litt brunere ble jeg allefall!

Når det gjelder skjegget begynner jeg nå å irritere meg over at det alltid når jeg spiser, fester seg mat i det. Enten det er sjokolade, brødsmuler, eller hva annet jeg skulle finne på å hive i meg. Barten stikker et stykke nedfor leppene, så jeg må nok begynne å tenke på å anskaffe meg bartevoks. Min far som er trønder har som jeg kan huske alltid hatt en bra snurrebart. Og da var bartevoks selvskreven julegave hvert år.

Ha en fortsatt fin dag mine kjære lesere!

2 kommentarer:

  1. Ah, Ole du gjorde nettopp dagen min! Sett på datasalen å supplere hjernen me øl mens masteren sakte men sekkert tar form. i skrivende stund telle æ 41 185 ord. du kan jo telle ordan dine når du skriv i bloggen å gjøre dæ opp ei meining:) glede mæ allerede te neste nyttårsfeiring :D klem fra Bergen. PS. Idar har klept sæ, han e hoT!!

    SvarSlett
  2. haha=) æ så ikke kommentaren din før nu! øl og master i datasalen, hørtes ut som en spennandes fæst!=D Vi får holde tradisjon ved like neste nyttårsaften å!=) haha, hils han Idar=)

    SvarSlett