Totalt antall sidevisninger

torsdag 26. mai 2011

Torsdag 26. Mai

I går dro jeg til byen for å finne et digitalkamera til å ta bilder til bloggen.
T-skjortene med Bloggreklame jeg hadde bestilt var kommet og hentet. Og jeg var meget fornøyd med dem.
Jeg tok på meg en t-skjorte og kjørte ned til                                       
 Der la de med en gang merke til den fine Blogg T-skjorten jeg hadde tatt på meg og jeg fikk en god pris på et Casio Exilim digital kamera.


12,1 megapiksler
27 mm vidvinkel med 4 x optisk zoom
6,9 cm (2,7") TFT-fargeskjerm
Face detection-funksjon
Enkel modus

Guttene i butikken viste super service og de klarte å få meg til å kjøpe både 8 GB minnekort, kameraveske og ekstra batteri. Jeg er kjempe fornøyd med kameraet, og nå fremover vil jeg ta en masse bilder til bloggen.
Jeg åpnet kamera esken i dag etter jobb, og med den tekniske innsikten jeg har på digitale duppeditter forstod jeg raskt at her måtte bruksanvisningen studeres nøye. Men jeg har fått testet det, og bildene blir kanon-gode, og jeg kan til og med filme i HD kvalitet. Så da blir det vel litt videoblogging også fremover.
Nedenfor kommer et bilde jeg tok med mitt nye Casio Exilim (bare navnet kan jo imponere hvem som helst!)En mnd. og 3 dager skjeggsparing, og her er resultatet. Legg merke til de ultrakule solbrillene vi har fått på jobb!

Til slutt idag vil jeg si til den jævla naboen min som bor i nederste egt. i huset jeg bor i. Å ringe å klage på at jeg har noen søppelsekker på baksiden av huset er ok det. Men å si at det må være ryddig dær pga at det i fjor sommer var en aggressiv måke som angrep deg da du gikk den vanlige veien inn, og derfor måtte gå bak huset og inn er jo helt latterlig!
Kanskje du skal trappe ned litt på øldrikkingen og heller finne deg en hobby! Og dessuten heter det ikke måke, det heter MÅSE din JÆVLA IDIOT!!!

Ha en fortsatt fin kveld din ølhund!
 

1 kommentar: